Autohandel Karup ApS og BILEXPORT

Autohandel Karup ApS og BILEXPORT ligger godt placeret i det midtjyske og er for dig, der gerne vil have en pålidelig, driftssikker bil til en rigtig god pris.

Fra etableringen i 2006 har tanken med Bilexport været at opkøbe biler engros i Danmark og eksportere dem. Men efterhånden som forretningen er vokset, er forbipasserende blevet opmærksomme på bilerne hos os.
I dag har vi derfor også en afdeling, der tager sig af salg til private og erhvervskunder.

Det er alle mærker og modeller, du kan finde på lagerlisten. Men som regel er der tale om varebiler mellem 3 og 10 år gamle.

Vi har eget autoværksted, hvor vi tjekker bilerne før videresalg og udfører service. Det er også her vi ombygger og indretter varevogne, så den passer til dit erhverv.

Desuden har vi statsautorisering som motorkontor, så vi hurtigt kan levere bilen til dig med plader.

Biler til eksport

Vi opkøber en stor del af vores biler til eksport en gros hos leasingselskaber og nybilsforhandlere, der har taget biler i bytte. Men vi køber også gerne biler fra håndværkere og private. Det er hovedsagelig varevogne, mindre lastbiler og ladbiler, der eksporteres.

Bilerne sendes fortrinsvis til faste kunder i Østeuropa, Asien og Afrika.

Om manden bag Bilexport - Bohdan Pyrozhak

Bohdan Pyrozhak kom til Danmark fra Ukraine i 2005 i forbindelse med sin uddannelse og grundlagde kort efter Bilexport som fritidsbeskæftigelse.

Han er uddannet inden for eksport og salg og han har altid beskæftiget sig med bilsalg ved siden af sit studie og faste job. Siden 2009 har han koncentreret sig om forretningen på fuld tid.

Det er Bohdan, der tager sig af opkøb og eksportsalg i det daglige, mens Steen Normann tager sig af salg til danske kunder.

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte varebiler - få en super pris nu!  Kontakt os